Camping

Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf!

Centraal gelegen op het mooie Walcheren en op fietsafstand van Zoutelande ligt onze ruim opgezette, kindvriendelijke mini-camping met 25 ruime kampeerplaatsen. Wij bieden u rust en ruimte op onze historische boerderij met mini-camping en akkerbouwbedrijf. U bent van harte welkom met uw caravan of tent. Tevens beschikken wij over een aantal verharde plaatsen voor campers.

Onze mini-camping beschikt over nieuw, modern en verwarmd sanitair, familiedouches, een gezellige recreatieruimte met overdekte afwasplaats en veel speelgelegenheid voor uw kinderen. Er staan diverse speeltoestellen op de kampeervelden, er zijn skelters voor de kinderen en er is een weitje met kleinvee. Op uw kampeerplaats beschikt u over een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère. 

Extra faciliteiten: in onze recreatieruimte is een koelkast en diepvries aanwezig en er is een kleine keuken waar een eenvoudige maaltijd bereid kan worden. Deze extra's zijn vooral voor tentkampeerders erg handig!

Onze camping in vogelvlucht!

Recreatieruimte

Kamperen heeft iets romantisch. U bent de hele dag buiten, de hele dag gezelligheid om u heen en ’s avonds voor de tent gezellig bijkletsen met kaarslicht. Wij ontvangen u graag gastvrij op onze gezellige mini-camping achter onze historische boerderij!

Camping en boerderij